Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День пам’яті жертв голодоморів та 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років

Дата: 25.11.2023 11:42
Кількість переглядів: 69

Фото без описуСьогодні 25 листопада в нашій державі відзначається День пам'яті жертв голодоморів та 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років.

У минулому сторіччі комуністична злочинна влада неодноразово влаштовувала штучні голодомори в Україні та призвела до загибелі мільйонів наших співвітчизників.

Так радянська влада призвела до голодних смертей в Україні у 1921-1923 та 1946-1947 роках. Але найстрашнішим та найцинічнішим геноцидом українського народу став голодомор 1932 -1933 років.

Дії комуністичного режиму тих часів були ні чим іншим, як цілеспрямованим знищенням української нації та її ідентичності.

Політика агресивного сусіда не змінюється і в цьому столітті.  Зараз весь світ, знову знаходиться під загрозою штучних голодоморів, які намагається створити злочинний путінський режим, грабуючи зерно з лівобережної херсонщини, блокуючи морські українські порти та знищуючи їх інфраструктуру з метою унеможливити вивіз збіжжя до країн, що перебувають під загрозою голоду.

Попри ці перешкоди, перебуваючи у війні з агресором, наша держава намагається недопустити здійснення планів ворога та здійснює постачання зерна країнам, які того потребують і є гарантом продовольчої безпеки у світі.

У цей День пам'яті жертв голодоморів, давайте запалимо свічки пам'яті та вшануємо усіх безневинно вбитих тоталітарним радянським режимом наших співвітчизників.

Начальник Скадовської районної військової адміністрації Херсонської області 

Михайло ПАВЛІШ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора