Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Любі жінки! Вітаю (Вітаємо) Вас з міжнародним днем прав жінок та миру! 

Дата: 08.03.2023 10:41
Кількість переглядів: 1797

Фото без описуДозвольте Вас привітати зі святом весни, краси і любові – з 8 березня! 

Це красиве свято на початку весни приходить до нас, коли все оживає та розквітає.

Нехай сьогодні Ваша душа до країв наповниться світлом, теплом і радістю від щирих побажань, ніжних квітів, приємних подарунків!

Нехай ластівки зів'ють гнізда над Вашими вікнами і принесуть у Ваш дім благополуччя і взаєморозуміння, а перші промені весняного сонечка вкажуть на щасливу стежку Вашій долі! 

У цей день висловлюємо слова вдячності , поваги і шани нашим жінкам , які захищають Україну пліч-о- пліч з чоловіками, рятують, займаються волонтерством! 

Українки показали , що вони не просто берегині домашнього затишку , а справжні, мужні воїни! Для кожного з нас найкращий подарунок - наша перемога , яка принесе мир Україні ! І в цій перемозі внесок жінок буде визначальним! 

Дорогі наші! Труднощі і негаразди минуться і ніщо більше не затьмарить Вашої посмішки, а на Ваших очах бринітимуть лише сльози радощів!

Нехай у Вашому житті буде вічна весна, нехай яскраво світить сонце, нехай співають птахи, а дні будуть світлими і безхмарними. Усмішок, гарного настрою, радості, щастя! І переможної весни!

Начальник Скадовської районної військової адміністрації Херсонської області 

Михайло ПАВЛІШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора