Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З прийдешнім 2023-ім роком!

Дата: 31.12.2022 15:24
Кількість переглядів: 2354

Фото без описуСьогодні ми проводжаємо останній день 2022 року, який назавжди залишиться на сторінках історії України.

Підводячи підсумки, слід сказати, що цей рік був сповнений різними подіями, непростими викликами та випробуваннями. Він був дуже складним у протистоянні широкомасштабній збройній агресії російської федерації, яка посягає на нашу свободу і суверенітет.

Водночас, цей рік став символом боротьби українського народу за свободу і незалежність. Увесь світ побачив нашу силу, міць і незламність. А ми, переконалися у тому, що дружба не має кордонів, що правда завжди з тими чиє серце сповнене добром і щирими намірами, а сила - в єдності.

Нарешті ми раз і назавжди зрозуміли хто ми є - Великий український народ, з ким ми є і що точно без "них". Адже немає місця терору, вбивствам і агресії у сучасному, демократичному світі.

Сьогодні, я звертаюся до кожного жителя Скадовщини, де б ви зараз не були - у рідних домівках, в інших регіонах України, на передовій чи закордоном, - хочу подякувати усім вам за вашу мужність, терпимість і незламність, за те, що незважаючи ні на що, ви радієте і пишаєтесь нашими спільними здобутками, допомагаєте нашим Силам оборони і свято вірите у нашу Перемогу.

Від щирого серця, бажаю усім спокою й добра! Нехай у Вашій оселі панує мир та Божа благодать, а Новий, 2023-й рік, стане роком справдження великих мрій, найголовніша з яких - Перемога України!

Слава Україні! Слава нескореним! Слава усім хто бореться!

Начальник Скадовської районної військової адміністрації Херсонської області 

Михайло ПАВЛІШ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора