Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Маєте можливість – сплатіть за комунальні послуги

Дата: 17.03.2022 14:59
Кількість переглядів: 577

Дорогі мешканцi Скадовського району!

   Фото без опису В Україні продовжує діяти військовий стан. Багато працівників житлово-комунального господарства вже захищають Україну в лавах збройних сил та підрозділах територіальної оборони.

   Але, попри нестачу працівників, підприємства житлово-комунального господарства міста продовжують свою роботу, забезпечуючи херсонців життєво необхідними послугами, навіть попри серйозні ризики.

   Ми звертаємось до Вас, шановні мешканцi Скадовського району!  Хто сьогодні має фінансову та технічну можливість оплатити житлово-комунальні послуги, зробити це. Від цього залежить безперебійна робота підприємств та оперативна ліквідація аварійних ситуацій. Кожен платіж сьогодні – це внесок для сталої роботи підприємств житлово-комунального господарства. 

   Для жителів Скадовського району, рахунки за спожиті послуги з газо- та водопостачання, водовідведення, вивезення твердих побутових відходів та постачання електричної енергії за лютий 2022 сформовані та доступні в персональних кабінетах і направлені на електронні адреси споживачів. Також суми до сплати повідомлено шляхом смс.
Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора