Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підвищення рівня знань і вдосконалення практичних навичок сільського населення та сільськогосподарських товаровиробників

Дата: 17.12.2021 14:39
Кількість переглядів: 922

 Фото без опису17 грудня поточного року під головуванням  голови районної державної адміністрації Михайла Павліша, голови Новомиколаївської територіальної громади Петра Гулого, за участю представників структурних підрозділів районної державної адміністрації, селищної ради, Херсонського державного аграрно-економічного університету в актовій залі с.Михайлівка та с. Новомиколаївка Новомиколаївської територіальної громади відбувся семінар на тему: «Шкідники баштанних культур» для представників мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств.

      Даний захід відкрив очільник району Михайло Павліш, який підкреслив, що підвищення рівня обізнаності сільсьгоспвиробників, одноосібників та усіх хто займається вирощуванням сільськогосподарських культур, оптимізація аграрних технологій, підвищення продуктивності та якості овочевої продукції, збільшення доходів, дасть змогу поліпшити соціально-економічний стан життя сільського населення Скадовського району. 

     На даному заході Ларисою Артеменко та проректором з наукової роботи та міжнародної діяльності Херсонського державного аграрно-економічного університету Олександром  Аверчевим  було представлено   проект «Агроосвіта для молоді - якісний агросервіс для виробників». Іван Мринський, декан агрономічного факультету, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, дорадник з питань захисту рослин, розкрив тему: «Шкідники баштанних культур». Вирощування баштанних культур - це основний вид діяльності аграріїїв Новомиколаївської громади.

            Під час семінару присутні  мали змогу поставити запитання  виступаючим та отримати відповіді.

            Голова Новомиколаївської територіальної громади Петро Гулий по закінченню семінару вказав, що органи виконавчої влади та місцевого самоврядування і надалі будуть проводити пізнавальні заходи для населення.

                                         Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора