Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робота КПВВ буде поліпшуватись

Дата: 22.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 313

Фото без опису  Робочий візит віце-прем’єр міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук до Херсонської області розпочався на адміністративній межі з окупованим Кримом. 

  Увага до питань порядку та благоустрою у зоні КПВВ «Каланчак» перебуває на постійному контролі місцевої виконавчої влади.

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута та голова Скадовської районної державної адміністрації Михайло Павліш розповіли урядовій делегації про особливості облаштування адміністративної зони КПВВ, де нині працює сучасний ЦНАП та є послуги першої необхідності, які забезпечують діюча автостанція, медпункт та зона відпочинку. За словами віце-прем’єр міністра, невдовзі КВПП «Каланчак» з метою удосконалення роботи планується передати у підпорядкування Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій .  Зокрема, щоб люди не відчували дефіциту у транспортних послугах, на маршруті від перетину кордону будуть курсувати 4 сучасні електромобілі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора