Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медики знову вручають квитки до дельфінарію «Акварель» відвідувачам центрів вакцинації

Дата: 07.09.2021 13:54
Кількість переглядів: 655

Фото без опису  З настанням осені значно пожвавилась робота центрів та пунктів вакцинації населення з метою запобігання захворюванню на COVID-19.

 І це цілком зрозуміло, оскільки з початком перших холодів значно зростають ризики для організму. Отож саме час скористатися необхідними профілактичними заходами, які надаються безкоштовно. Медики кажуть: у ці дні особливо активно вакцинуються мешканці Скадовської та Голопристанської міських громад. Тут, як відомо, триває акція, яку започаткувала ініціативна група «Скадовськ без ковіду» - надати можливість для перегляду вистави дельфінарію «Акварель» кожному 500-му вакцинованому. У Голій Пристані днями призовий сертифікат отримав уже п’ятий учасник,а  у Скадовську вручено вже шість сертифікатів для перегляду вистави з дельфінами та морськими котиками.

                                    Фото без опису

       Незабаром спеціальні квитки знову отримають ті громадяни, що подбали про захист від небезпечної хвороби не лише себе, а й близьких. Зрештою, вакцинація – це турбота про всіх і кожного. Тому не зволікайте – запрошуємо з метою своєчасної турботи про своє здоров’я і самопочуття  зробити щеплення за місцем проживання.

                                                 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора