Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дорогі мешканці Скадовського району! Шановні друзі!

Дата: 24.08.2021 08:11
Кількість переглядів: 425

Фото без опису    Нині ми з вами відзначаємо День Незалежності, який цього року є особливим, ювілейним. Адже минуло три десятиліття з часу утвердження нашої держави!

   Ці роки упевнено продемонстрували, що незалежність – це насамперед нові умови для руху вперед. Минулого року громади району стали однією дружною родиною, з великим потенціалом для росту добробуту людей. Спільні зусилля єдиної команди нині спрямовані на якісне та своєчасне виконання ініційованої Президентом України програми «Велике будівництво», та урядової Програми «Спроможна школа», де одним з першочергових завдань є створення сучасної соціальної інфраструктури, у першу чергу – у сільській місцевості. Триває розбудова автошляхів між віддаленими селами Скадовської громади, впевнено реалізують свій масштабний оздоровчий та туристичний потенціал відомі курортні населені пункти – Скадовськ, Залізний порт, Лазурне, Хорли. Поступово утверджується слава нашого району як арени для Всеукраїнських спортивних змагань, молодіжних фестивалів, креативних мистецьких та творчих заходів.

Гордість Скадовського району – це імена Героя України Олеся Силина, чемпіона Європи штангіста Дмитра Чумака, заслуженого працівника культури України Анатолія Шумейка, українських воїнів, наших земляків, тих, хто віддав життя за незалежність України, і тих, хто захищає сьогодні наше мирне небо, волонтерів, активістів громадських організацій. Кожен з нас прагне бути гідним гордого звання – українець. Нехай же на цьому шляху нас чекають нові звершення та перемоги!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою,

голова Скадовської районної державної адміністрації                         Михайло Павліш

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора