Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 20.08.2021 09:24
Кількість переглядів: 465

Станом на 09.00 годину 20 серпня 2021 року в районі всього з початку пандемії інфіковано 1654 осіб.

З початку 2021 року на COVID-19 інфіковано 1169 осіб. За минулу добу виявлено 6 осіб хворих на COVID-19.

1137  осіб побороли недугу. 

У 2021 році 46 осіб померли. З початку пандемії померло 60 осіб.

Під наглядом комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» перебуває на амбулаторному лікуванні 7 осіб  з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 6 контактних осіб.  Було відібрано 5 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. 

У комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» на лікуванні перебуває 7 хворих з діагнозом COVID-19, відібрано 0 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

У комунальному некомерційному підприємстві «Голопристанська районна лікарня» на лікувані перебуває 4 особи, було відібрано 5  зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 11 осіб хворих на COVID-19 та 11 контактних осіб. Відібрано 5 зразків  біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 9 осіб з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 30 контактних особи. Відібрано 2 зразки біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Бехтерського центру первинної медико-санітарної допомоги» відібрано 3 зразки біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. Хворі, з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19, відсутні. 

З початку пандемії зареєстровано 16 захворілих на COVID-19 медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня», з них: 3 лікаря, 11 середнього медичного персоналу та 1 молодшого медичного персоналу 1 рентгенлаборант.

У 2021 році захворіли 8 медичних працівників.

15 медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків,  1 – помер. По 11 випадкам складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення, який займався лікуванням хворих на COVID-19, 2 випадки – не пов’язані з виробництвом, 8 випадків (4 сестри медичні терапевтичного відділення та 1 рентгенлаборант, 1 - лікар-анестезіолог(помер), 1- сестра медична анестезистка, 1 - сестра медична педіатричного відділення) – пов’язані з виробництвом. На розгляді Фонду соціального страхування України знаходяться 2 випадки - сестра медична терапевтичного відділення та фельдшер приймального відділення.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» з початку пандемії зареєстровано 21 захворілих на COVID-19 медичних працівників, з них: 3 лікаря, 14 середнього медичного персоналу та 4 молодшого медичного персоналу. У 2021 році захворіли  3 медичних працівників.

За даними «Каланчацького центру первинної медико-санітарної допомоги» з початку  пандемії зареєстровано 5 медичних працівників, що захворіли на COVID-19, з них: 3 лікаря,  1  середній медичний персонал та 1 молодший медичний персонал.

Всі зазначені медичні працівники вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків. У 2020 році на 1 випадок складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника Малокопанівської ЛА який займався лікуванням хворих на COVID-19, 1- пов'язаний з виробництвом.

            Просимо всіх  відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:
– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

                     Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора