Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

2 липня – День податківця України

Дата: 02.07.2021 16:08
Кількість переглядів: 218

Фото без опису Сьогодні своє професійне свято, згідно Указу Президента України від    25 червня 2020 року № 252/2020, відзначають працівники державної податкової служби, яка завжди була міцною ланкою в системі органів виконавчої влади, відігравала важливу роль в економічному та соціальному розвитку країни.

 З нагоди професійного свята голова районної державної адміністрації Михайло Павліш привітав колектив Скадовської ДПІ ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та висловив їм вдячність за роботу і вагомий внесок у забезпеченні партнерських відносин з платниками податків.

За сумлінну відповідальну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високі досягнення в реалізації державної податкової політики, та з нагоди професійного свята – Дня податківця України Почесною грамотою голови районної державної адміністрації нагороджено:

Зирянову Світлану Володимирівну – головного державного податкового інспектора Скадовської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі;

Фесюка Віктора Степановича – старшого державного податкового інспектора  Скадовської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора