Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про підготовку баз стоянок маломірних суден до експлуатації під час навігаційного сезону

Дата: 19.05.2021 17:32
Кількість переглядів: 260

Фото без опису В Скадовському районі триває підготовка до відкриття баз стоянок маломірних суден до експлуатації під час навігаційного сезону 2021 року. 

 Так, 19 травня 2021 року комісією під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Валентини Головатої та членів комісії, в склад якої входять представники органів місцевого самоврядування, Голопристанського РВ ГУ ДСНС України, відділу прикордонної служби с.«Залізний Порт», відділення поліції № 1 Скадовського районного відділу поліції Головного управління національної поліції в Херсонській області, Чорноморсько-Азовського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України, сектору поліцейської діяльності на воді Херсонського районного управління поліції з огляду баз стоянок малих (маломірних) суден було проведено перевірку причалів.

Перевіркою було охоплено причал №350 (власник Антоненко Д.М.), який розташований в с. Приморське та причал №345 (власник ПП Ісаєв О.Г.), який розташований в с. Залізний Порт. Мета перевірки – дотримання законодавства судновласниками в сфері експлуатації та утримання плавзасобів в контрольованому прикордонному районі та забезпечення охорони життя людей при перевезенні малими (маломірними) суднами.

За результатам роботи комісією складено акт, в якому зазначено ряд недоліків, які доведені до власників причалів для їх усунення.

Станом на 19 травня 2021 року комісією обстежено 9 баз стоянок Скадовського району. Дозвіл на функціонування баз стоянок під час навігаційного сезону 2021 року надано 3 базам: ТОВ «Скадовськ – Марина», ДТСВЛМС «Джарилгач», ФОП «Ткаченко», 6 баз на стадії відкриття.

Робота в даному напрямку триває.

                                                       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора