Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заборгованість з заробітної плати на контролі райдержадміністрації

Дата: 18.05.2021 17:09
Кількість переглядів: 241

Фото без опису      Контроль за станом виплати заробітної плати, легалізацією трудових відносин та дотриманням мінімальних гарантій у сфері оплати праці здійснює тимчасова   комісія з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних  гарантій у сфері оплати  праці та інших соціальних виплат.          Протягом січня - квітня поточного року проведено чотири засідання.

  18 травня 2021 року під головуванням  голови районної державної адміністрації Михайла Павліша, за участю заступника голови районної державної адміністрації Валентини Головатої, представників структурних підрозділів РДА, в.о. головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Скадовська міська лікарня» Наталії Вовченко та головного бухгалтера Раїси Чорноморець, директора Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Катерини Андрющенко, начальника відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області Олени Кожуковської проведено чергове засідання. Заслухано в.о. головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Скадовська міська лікарня» Наталію Вовченко, щодо виникнення поточної заборгованості по заробітній платі працівникам лікарні за квітень поточного року. За програмою медичних гарантій підприємством було укладено договір з Національною службою здоров’я України (далі-НСЗУ) про надання 10 пакетів по медичним послугам. У зв’язку з несвоєчасним перерахунком НСЗУ по медичним пакетам коштів, у підприємства виникла заборгованість перед працівниками, але станом на сьогодні заборгованість погашена. Також було розглянуто причини та шляхи вирішення даного питання, для недопущення в  подальшому.  

            Михайлом Павлішем було наголошено, що питання заборгованості заробітної плати  перебуває на щоденному контролі районної державної адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора