Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Скадовській центральній міській лікарні працює киснева станція

Дата: 07.05.2021 15:43
Кількість переглядів: 236

     В Скадовській центральній міській лікарні ввели в експлуатацію сучасну кисневу станцію, яка забезпечує постачання кисню мережею до основних корпусів терапевтичного, хірургічного, інфекційного відділень та пологового будинку. Завдяки роботі станції одночасно отримувати медичну допомогу зможуть до 175 пацієнтів.

      Адже забезпечення лікарень, які надають медичну допомогу пацієнтам з COVID-19, киснем - одне з головних питань, що перебуває на контролі влади.

Очільник області Сергій Козир разом з головою райдержадміністрації Михайлом Павлішем, відвідали кисневу станцію, поспілкувалися з лікарями та переконалися, що сучасна киснева станція – це врятовані життя людей, нові можливості для медиків та значна економія коштів на кисневе забезпечення.

Зазначимо, що у 2020 році, за рахунок субвенцій із державного бюджету, замовлено проєкт та закуплено станцію для киснепостачання ZELKO 45D  у контейнері розміром 6,0 х 2,4 м. Контейнер утеплений та оснащений системами вентиляції, опалення, пожежної сигналізації, зливу конденсату, електрошафою. Загальна вартість витрачених державних коштів – 3,336 млн. грн.

Робота по удосконаленню надання медичних послуг в районі триває.

     

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора