Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся публічний звіт голови райдержадміністрації за 2020 рік

Дата: 31.03.2021 09:27
Кількість переглядів: 608

    На виконання статті 45 Закону України «Про державну службу», наказу Національного агентства України з питань державної служби від 20 грудня 2016 року № 277 «Про затвердження Типового порядку проведення публічного звіту керівника органу виконавчої влади» 30 березня 2021 року відбувся звіт голови районної державної адміністрації Світлани Покутньої за підсумками діяльності 2020 року.

У своєму виступі голова райдержадміністраціїї наголосила, що упродовж 2020 року усі сили районної державної адміністрації спрямовувались на ефективне, результативне та неухильне виконання законів України, указів та розпоряджень Президента України, актів і доручень Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, розпоряджень та доручень голови обласної державної адміністрації, а також програми економічного і соціального розвитку Скадовського району.

Розглядаючи результати соціально-економічного розвитку району за підсумками 2020 року, варто відмітити, що підгрунтям для його забезпечення стало формування дієвої управлінської команди, забезпечення відкритості та прозорості місцевої влади та оперативності у вирішенні нагальних, поточних та проблемних питань.

У своїй доповіді Світлана Покутня розповіла про заплановані та виконанні роботи в рамках національної програми «Велике будівництво» та детально зупинилась на основних показниках реалізації завдань програми соціально-економічного розвитку району за різними галузями.

Зазначила, що разом з тим залишається ще багато проблемних питань, які необхідно вирішувати спільно, а тому закликала всіх до злагодженої та плідної співпраці з метою покращення життя громадян району.

Завершуючи виступ, очільниця району подякувала усім за повсякденну працю, за внесок у розвиток та процвітання Скадовщини.

Додамо, що з публічним звітом голови районної державної адміністрації можна ознайомитись на офіційній веб-сторінці районної державної адміністрації за посиланням: skadovsk-rda.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора