Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Легальна зайнятість

Дата: 25.03.2021 16:56
Кількість переглядів: 634

Фото без опису           Питання легалізації трудових відносин та доходів громадян на сьогоднішній день залишається актуальним завданням не тільки для органів влади та місцевого самоврядування, а й для роботодавців та працівників.

           Діяльність пов’язана з легалізацією заробітної плати, підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати є основним напрямком роботи районної робочої групи з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат.

           25 березня 2021 року здійснено черговий вихід робочої групи. Обстежено 18 суб’єктів господарської діяльності, які проводять свою діяльність на території м.Скадовськ.             Найманих працівників без оформлення трудових відносин у відповідності до чинного законодавства не виявлено.

З метою усвідомлення суспільства, що легалізація заробітної плати – це гідне забезпечення майбутнього кожного з нас, представниками робочої групи проведено інформаційно роз?яснювальну роботу серед суб?єктів господарювання щодо порядку оформлення працівника на роботу, правомірність та строки заключення трудового договору та договору  цивільно - правового характеру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора