Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведення в районі місячника пожежної безпеки

Дата: 11.12.2020 16:11
Кількість переглядів: 221

Фото без опису       10 грудня 2020 року за участю голови районної державної адміністрації відбулося  організаційне засідання робочої групи з проведення в районі місячника пожежної безпеки, створеної розпорядженням голови районної державної адміністрації від 07 грудня   2020 року № 413 «Про робочу групу з проведення в районі місячника пожежної безпеки в житловому секторі».

Начальник Скадовського РС ГУ ДСНС України у Херсонській області Турченко Д.І. довів до присутніх членів робочої групи інформацію про стан пожежної та техногенної безпеки закладів освіти Скадовського району, а саме було акцентовано увагу на наступні порушення: відсутність автоматичної пожежної сигналізації, вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій горищних покриттів будівель, не проведено спеціальне навчання відповідальних осіб за пожежну безпеку, має місце недоукомплектація первинними засобами пожежогасіння, відсутність установок захисту від блискавок, зовнішнього протипожежного водопостачання, захаращеність аварійних виходів та інше.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Кишкіна А.А. повідомила, що на території району, а саме в м. Скадовську, обладнано автоматичною пожежною сигналізацією КЗ «Скадовський краєзнавчий музей», «Центральна дитяча бібліотека», дитячі садки «Чебурашка» та «Дзвіночок». Проведено тендерні процедури щодо встановлення автоматичної пожежної сигналізації в ОЗСНВК «Академічна гімназія», але результати його не оголошено в зв’язку із скаргою одного із учасників до Антимонопольного комітету України, який 15 грудня 2020 року повинен прийняти остаточне рішення по цій скарзі і визначити переможця тендерних закупівель. Проблемні питання щодо пожежної безпеки в закладах освіти доведено до голів Лазурненської та Новомиколаївської об’єднаних територіальних громад.

Робочою групою вирішено: за результатами проведення в районі місячника пожежної безпеки в житловому секторі, закладах освіти, культури та охорони здоров’я підготувати лист до голів об’єднаних територіальних громад про виділення коштів на усунення порушень пожежної безпеки.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора