Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обласний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») завершено

Дата: 10.06.2019 16:05
Кількість переглядів: 829

Фото без опису   Фото без опису      З метою організації військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення єдності виховання, розвитку і психологічної підготовки молоді до захисту України, формування у неї патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку захисту України, з 03 по 09 червня 2019 року на базі дитячого санаторію «Чайка» приватного багатопрофільного підприємства «Паритет»(Скадовський район, смт Лазурне) проходив II (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Відважні юнаки та дівчата з усіх районів та міст Херсонської області протягом п'яти днів навчалися військовій справі, з честю, наполегливістю і завзятістю пройшли всі труднощі та випробування. На березі Чорного моря вони долали локальні перешкоди, рятували «постраждалих», брали участь у військовому, мистецькому, туристичному вишколах, майстер-класах, виховних гуртках, доводячи свою кмітливість, спритність та хоробрість.

Випробування залишились позаду і джури з честю отримали заслужені нагороди. За допомогою гри, учнівська молодь змагалась у кращих історичних та військових традиціях українського козацтва і сучасного війська.

На церемонії нагородження голова Скадовської районної адміністрації Віктор Турик у своєму виступі подякував організаторам гри за те, що вони обрали саме Скадовський район для проведення змагань і висловив сподівання, що «Джура» заякориться на Скадовщині та стане традиційним місцем проведення не тільки обласного етапу змагань, а й Всеукраїнських.

За результатами гри почесне перше місце мужньо виборов – рій «Нова Варта» Новотроїцького району, друге місце – рій «Азов» Генічеського району, третє місце посів рій «Сміливий вітер» Скадовської загальноосвітньої школи    І-ІІІ ступенів № 3 (керівник Коршун О.М.), який вже не вперше виборює призові місця на обласних етапах.

Вітаємо переможців змагань.

                                               Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора