Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальна допомога учасникам бойових дій та членам їх родин

Дата: 02.06.2020 14:02
Кількість переглядів: 735

Фото без опису     Будь-який соціальний конфлікт, у тому числі військовий, впливає на стан взаємостосунків у суспільстві. В першу чергу це стосується соціальних груп та людей, які безпосередньо на собі зазнали наслідків конфлікту. До них відносяться учасники бойових дій та члени їх сімей. Тому, своєчасна соціальна допомога фахівців стає все більш актуальною.

01 червня 2020 року голова районної державної адміністрації Світлана Покутня, працівники Скадовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) в приміщенні Олександрівської сільської ради провели робочу зустріч з учасниками бойових дій та членами їх родин на тему: «Соціальна допомога учасникам бойових дій та членам їх родин».

Світлана Покутня наголосила, що карантин вніс корективи у роботу державних та комунальних установ та закладів, але життя продовжується і після виходу із карантину потрібно відновити співпрацю, продовжити роботу по створенню громадської організації учасників бойових дій, яка буде об’єднувати їх та членів їх родин з метою забезпечення потреб.

Актуальними  залишаються питання стосовно отримання земельних ділянок, влаштування дітей до дитячих оздоровчих таборів, проходження безоплатного медичного обстеження та психологічної реабілітації в оздоровчих закладах, а також можливість безоплатного проїзду по території України.

В ході роботи учасникам надані пропозиції, які будуть сприяти покращенню системи з надання соціальних послуг.

Завжди задоволені співпрацею саме з цими людьми, тому всі починання будуть плідними, як для учасників бойових дій так і для держави.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора