Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дотримання будівельних норм в сфері містобудівного законодавства за адресою вул. Жовтнева, 1/В, смт Лазурне, Скадовський район, Херсонської області

Дата: 03.04.2020 11:05
Кількість переглядів: 475

Фото без опису         На підставі звернення Матяша В.В., мешканця смт Лазурне щодо законності діяльності газової заправки, розміщеної за адресою: вул. Жовтнева, 1В, смт Лазурне, Скадовського району.

  Районною державною адміністрацією  було направлено лист від 18 березня 2020 року        № 01-14/211 до Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Херсонській області (далі ДАБІ) щодо перевірки дотримання вимог містобудівного законодавства на об’єкті «Автогазозаправний пункт зріджених газів» (далі – Об’єкт), який розташований за адресою: вул. Жовтнева, 1В, смт Лазурне, Скадовського району, Херсонської області.

За результатами перевірки Управління ДАБІ на об’єкті «Автогазозаправний пункт зріджених газів», розташованого за адресою: вул. Жовтнева, 1В, смт Лазурне, Скадовського району, Херсонської області, встановлено, що виконані будівельні роботи з будівництва автогазозаправного пункту зріджених газів для здійснення господарської діяльності без отримання права на виконання відповідних робіт, що є порушенням ч.1    ст. 37 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», про що складено відповідний акт № 26, протокол про  правопорушення у сфері містобудівної діяльності та видано припис про усунення порушень вимог містобудівного законодавства, будівельних норм, стандартів і правил.

За результатами розгляду справи про правопорушення у сфері містобудівної діяльності, порушника притягнуто до встановленої відповідальності та накладено штраф у розмірі 1891800 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора