Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі відзначили День працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2019 14:11
Кількість переглядів: 413

Фото без опису   Фото без описуНайблагословеннішою віками була, є і буде праця хлібороба, бо жити і працювати на землі – то є чудова нагода творити людям добро. Професія хлібороба одна з найважчих, але вона є і найпочеснішою.Український хлібороб є уособленням працелюбності, хазяйновитості та любові до рідної землі. З покон віків з повагою і шаною відносяться до людей, чиї руки пахнуть хлібом, до людей, що працюють на землі, і чия праця закладає міцний фундамент економічної стабільності.  

Щороку, у третю неділю листопада, коли завершуються на полях і садах роботи, в Україні відзначають День працівників сільського господарства. У цей день ми вшановуємо і віддаємо данину поваги всім тим, хто безпосередньо пов’язаний з працею на землі, вирощуванням урожаїв, хто в повній мірі усвідомлює своє головне призначення – бути годувальником для суспільства, для держави.

15 листопада, напередодні свята, у святковій залі РБК ім.Шевченка зібралися працівники полів і ферм, механізатори, тваринники, фермери, спеціалісти, ветерани сільськогосподарського виробництва, керівники господарств, загалом – всі, хто своєю невтомною працею забезпечує щедрі врожаї.

Першим до вітального слова запросили голову районної державної адміністрації  Віктора Турика : «Сьогодні ми вшановуємо вас - одвічних господарів землі, творців найвищого й найсвятішого для кожної людини – хліба. Людей, які своєю працею годують країну, дбають про землю, як найвищий скарб для прийдешніх поколінь. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, нехай не переводиться хліборобський рід на українській землі».

Далі очільник району провів церемонію нагородження найсумлінніших працівників галузі, яка додала піднесеного настрою учасникам святкового зібрання За вагомі трудові досягнення, високі показники у сільськогосподарському виробництві та з нагоди Дня працівників сільського господарства Грамотою голови районної державної адміністрації нагороджено:

Калюжного

Ігоря Васильовича

- механіка з ремонту транспорту  сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма-Булюк»

Лозу 

Олександра  Микитовича

- тракториста-машиніста товариства  з обмеженою відповідальністю «Адепт-Агро»

Маркіянова

Геннадія Миколайовича

- тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва фермерського господарства «Маркобок»

Яхно

Анатолія Михайловича

- машиніста насіннєочистних машин Державного підприємства «Дослідне господарство інституту рису Національної академії аграрних наук України»  

 

Від імені голови обласної державної адміністрації Юрія Гусєва очільник району привітав та вручив Грамоту голови обласної державної адміністрації

Засименку                    - механізатору Державного підприємства «Дослідне

Олександру                      господарство інституту рису Національної академії

Олександровичу              аграрних наук України»

 

Упродовж заходу співочі та танцювальні колективи району дарували присутнім музичні вітання та радісний настрій.

Тож нехай Ваші ниви завжди родять щедро, а  природні стихії обходять їх стороною. Хай Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, злагоді і під мирним небом, а Ваша віддана та плідна праця і надалі служитиме розквіту держави, добробуту української нації! Зі святом!

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора