Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Скадовської станції екстреної допомоги отримала новий автомобіль

Дата: 04.09.2019 17:03
Кількість переглядів: 495

Фото без опису    Фото без опису                            Новим сучасним автомобілем швидкої допомоги поповнився автопарк Скадовської станції екстреної (швидкої) допомоги. Сертифікат на автомобіль швидкої допомоги типу В Peugeot Boxer передав сьогодні, 04 вересня, заступник головного лікаря з медичної роботи – керівник служби екстреної (швидкої) медичної допомоги комунального закладу «Обласний   територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»  Херсонської обласної ради Бєсєдін Андрій Михайлович. Автомобіль обладнаний за кращими європейськими стандартами для надання невідкладної допомоги на догоспітальному етапі. Передбачений не тільки для транспортування пацієнта, а й для надання допомоги під час руху до лікувального закладу. Також автомобіль оснащений усім необхідним для проведення реанімаційних заходів, що дає змогу рятувати людські життя в ситуаціях, коли відлік іде на хвилини.

         Голова районної державної адміністрації Віктор Турик зазначив, що завдяки появі нової карети швидкої допомоги, з’явиться можливість за менший період часу надати хворим необхідну медичну допомогу та допоможе врятувати не одне життя. Крім того, наявність новітнього медичного обладнання, яким оснащена «швидка»,  розширить можливості для надання невідкладної допомоги.

         Зазначимо, що проект «200 швидких для України» реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. В рамках проекту медичним закладам з усіх регіонів країни вже передано 57 нових, спеціально обладнаних автомобілів. Ще 143 автомобілі будуть передані до кінця поточного року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора