Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася XVII обласна спартакіада серед збірних команд державних службовців Херсонської області

Дата: 29.05.2018 15:20
Кількість переглядів: 629

                          26-27 травня 2018 року на базі дитячо-оздоровчого табору  «Прибрежний» (смт Лазурне, Скадовський район) відбулася 17 обласна спартакіада серед збірних команд державних службовців Херсонської області, що проводиться з метою залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку та змістовного дозвілля, розвитку найбільш популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя.

На відкритті спартакіади були присутні члени організаційного комітету та почесні гості: Кан Юрий Борисович – начальник управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації; Маломуж Олександр Іванович – голова Херсонської обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак»; Янас Оксана Миколаївна – заступник начальника міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній республіці Крим та місті Севастополі; Татаринова Людмила Григорівна – голова обласної організації профспілки працівників державних установ. Всі вони звернулися з привітальними словами до учасників спартакіади та побажали нових перемог, наснаги та спортивних здобутків.

                                                        

Збірну команду державних службовців Скадовського району очолила Сєркова Надія Миколаївна – заступник голови районної державної адмістрації, яка виявилась не тільки активним вболівальником, а й морально підтримувала спортивний дух команди.

24 команди районів, міст обласного значення та територіальних громад змагалися у міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

Напруженно відбулися матчі з волейболу та міні-футболу, в яких команди Скадовського району посіли перші місця. У запеклій боротьбі команда державних службовців Скадовського району виборола ІІ загально-командне місце.

Вітаємо переможців змагань!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора