Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Славетний Фестиваль юних обдарувань

Дата: 21.05.2018 14:50
Кількість переглядів: 682

Фото без опису Фото без опису                  Щовесни в травні Скадовська громада вітає юні обдарування: талановитих, ерудованих, успішних та креативних здобувачів освіти району.

18 травня 2018 року відбувся районний Фестиваль обдарованої молоді «Ми – надія твоя, Україно!». У цей  день влада та освіта Скадовщини  вітає і нагороджує кращих своїх вихованців, переможців учнівських предметних олімпіад,  творчих конкурсів. 250 учнів закладів загальної середньої освіти та більше як 150 педагогів отримали відзнаки за перемоги в районному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

Учасниками феєричного дійства були представники органів виконавчої влади та  місцевого самоврядування, громадської ради, батьківської громадськості, педагогічні колективи Скадовського району.

Першим привітав юних обдарованих учнів Рищук Євген Миколайович, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації, голова благодійного фонду Євгена Рищука: «Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. І ми раді, що маємо талановиту молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту», - зазначив Євген Рищук, голова благодійного фонду Євгена Рищука.

Він особисто вручив грошові винагороди  Владиславу Ольдеру, учню 9 класу Опорного закладу Скадовський навчально-виховний комплекс «Академічна гімназія», переможцю Всеукраїнського етапу учнівської олімпіади з базової дисципліни «Економіка», який посів ІІІ місце; Юлії Балан, учениці 10 класу Опорного закладу Скадовський навчально-виховний комплекс «Академічна гімназія», переможцю обласного етапу конкурсу – захисту наково-дослідницьких робіт Малої академії наук у секції «Соціологія»,  учаснику Всеукраїнського етапу; Владиславу Сосуновичу, учню 9 класу Опорного закладу Скадовський навчально - виховний комплекс «Академічна гімназія», переможцю обласного етапу  учнівської олімпіади з «Інформатики», переможцю відбіркового Всеукраїнського етапу (ІІІ результат) та учаснику ІV етапу, та кожному подарував гироскутер, що стало приємною несподіванкою для переможців.

Фото без опису Фото без опису

Очільник району Віктор Турик, від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації, від районної державної адміністрації та від себе особисто висловив подяку та величезну підтримку нашій талановитій молоді: «Любов до науки, захоплення нею, бажання вчитися й пізнавати все нові й нові грані улюбленого предмета – все це притаманне Вам, переможці  Всеукраїнських олімпіад та конкурсів. Впевнений, що саме ці перемоги є твердим  кроком у майбутнє кожного з них».

Тим, хто готують молоде покоління до самостійного життя, мудрим, добрим, рідним вчителям сьогодні віддано подяку і шану, бо вони ведуть своїх учнів до нових перемог та звершень і залишаються для дітей вічним взірцем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора