Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мешканців Скадовського району запрошують до лав патрульної поліції АР Крим

Дата: 21.05.2018 14:32
Кількість переглядів: 520

Фото без опису Фото без опису                         18 травня 2018 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика в залі засідань районної державної адміністрації відбулася нарада щодо можливого працевлаштування молодих осіб до патрульної поліції  для патрулювання на території Херсонської області в курортних прикордонних регіонах і, перш за все, на території саме Скадовського району.

У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації – Надія Сєркова, начальник Управління праці та соціального захисту населення – Галина Сухоруких,  начальник Скадовського районного центру зайнятості – Євгенія Небрат, керівництво громадської організаціїя «Товариство воїнів-учасників, ветеранів АТО на Сході України» - Андрій Марчук та Євген Кохановський, учасники АТО.

Як зазначив очільник району: «Новообрані патрульні, від Скадовського району, патрулюватимуть дві міжнародні траси Е 97 та Е 105 Херсонської області із стаціонарними пунктами у Чангарі та Каланчаку. Ми зацікавлені в в наборі та працевлаштуванні молодих осіб Скадовського району, які патрулюватимуть саме в Скадовському районі».

Начальник Скадовського районного центру зайнятості, Євгенія Небрат в свою чергу ознайомила присутніх зі службовими обов’язками інспектора патрульної поліції, вимогами до кандидатів, необхідними якостями і навичками, умовами участі в конкурсі та професійної підготовки.

Анкети для участі у конкурсі  до патрульної поліції можна заповнити   он-лайн на сайті http://anketa.patrol.police.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора