Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовському районі відзначили День Конституції України

Дата: 27.06.2019 13:33
Кількість переглядів: 566

Фото без опису   Сьогодні, 27 червня, у сквері біля пам’ятника  Т.Г.Шевченка відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня  Конституції України. Основний Закон Держави Україна був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання.

У заході взяли участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, організацій, підприємств та установ району, громадськість, ЗМІ.

Святкування традиційно розпочалося з виконання державного гімну України та привітання голови районної державної адміністрації Віктора Турика, який наголосив : « З прийняттям Основного Закону завершився перехідний етап становлення України, ця знаменна подія стала точкою відліку нової епохи, пов’язаної з розбудовою незалежної, демократичної, соціальної та правової Української держави .Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас  міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя і достатку, любові, миру, натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України.»

Урочистості супроводжувалися патріотичними виступами колективів району. Яскравою та емоційною складовою заходу став виступ хору Скадовської дитячої школи мистецтв.  

Урочистості з нагоди Дня Конституції України завершилися покладанням квітів до пам’ятника Великому Кобзареві.

Тож нехай Україна процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора