Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

6 липня - Міжнародний день кооперації

Дата: 08.07.2019 11:25
Кількість переглядів: 404

Фото без опису     Фото без опису                     Як завжди у теплому і по-справжньому родинному колі, своє професійне свято відзначив дружній колектив споживчої кооперації району. Урочисте зібрання трудового колективу, нинішніх та колишніх працівників, було проведено в  актовому залі районного споживчого товариства.  Зі щирими, теплими словами вітань та найкращими побажаннями звернувся до присутніх голова районної державної адміністрації Віктор Турик. Він відзначив значний внесок районної споживчої кооперації в економічний розвиток району та подякував усім за самовіддану працю, високу відповідальність, побажав міцного здоров'я, щастя, добробуту, мирного неба та наголосив: «Ми сподіваємось, що ваш досвід і надалі допомагатиме тримати марку однієї з найкращих райспоживспілок в області і буде використаний для того, щоб утвердити найкращі кооперативні ідеї та справи на майбутнє».

За багаторічну сумлінну працю в системі споживчої кооперації, високий професіоналізм, ініціативність, відповідальність, активну громадську позицію та з нагоди відзначення 97-ї річниці Міжнародного дня кооперації Почесною грамотою голови районної державної адміністрації нагороджено:

-Ібрагімова Анатолія Хамідовича-директора ринку ДП «Скадовський кооперативний ринок» Скадовського районного споживчого товариства;

-Мельника Василя Петровича-водія автотранспортних засобів підприємства споживчої кооперації «Хлібокомбінат Скадовського райст»

Про здобутки та напрацювання галузі йшлося у виступі голови правління Скадовського районного споживчого товариства Олександра Касьяненка. «Відповідаючи вимогам часу, ми складаємо гідну конкуренцію, вигідно відрізняємось якісним обслуговуванням та помірними цінами на продукти харчування, — зазначив він. — Я впевнений, що майбутнє кооперації  буде позначене хорошими здобутками, адже у нас працюють справжні фахівці своєї справи.»

Олександр Іванович подякував колегам за наполегливу працю,  за те, що вони зберігають та шанують найкращі традиції кооперації, побажав благополуччя, фінансової стабільності й упевненості в завтрашньому дні.

Цікавою екскурсією на  підприємство споживчої кооперації "Хлібокомбінат Скадовського райст" продовжилася зустріч, на якій було презентовано нову лінію пекарського цеху.

Для того, щоб бути конкурентоспроможними на хлібопекарському ринку, було прийнято рішення про проведення модернізації на підприємстві, яка дасть можливість, за рахунок оновлення та впровадження ресурсозберігаючих технологій, підвищити якість та розширити асортимент продукції. З цією метою для комбінату було придбано турецьке хлібопекарське обладнання, яке виключає важку фізичну працю. Автоматизована лінія фірми Grans-Makina може випускати в добу 5-6 тон хлібобулочних виробів високої якості.

Отож бажаємо колективу споживчої кооперації нових  здобутків та трудових перемог задля процвітання нашого району та України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора