Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні земляки, відважні сини українського народу! Вітаю вас зі святом мужності і патріотизму – Днем захисника України!

Дата: 16.10.2018 11:06
Кількість переглядів: 1102

Фото без опису      14 жовтня в Україні з давніх давен вважається особливим днем. Це – свято Покрови Пресвятої Богородиці, яку українські воїни з давніх часів мали за свою покровительку.  Саме у цей день, починаючи з 2015-го року, згідно з Указом Президента в Україні встановлено офіційне свято – День захисника України. 

Ця дата символізує нерозривний зв'язок усіх поколінь захисників України: запорізьких козаків, воїнів армії УНР та ЗУНР, воїнів Української повстанської армії, українців, які у складі збройних сил СРСР та партизанських формувань захищали Батьківщину від фашистів. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Сьогодні ж це свято асоціюється із сучасними героями України – учасниками теперішньої війни за нашу Незалежність.

Я щиро дякую кожному воїну – захиснику України, хто в нелегких умовах сьогодення захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто став на захист України за першим її покликом, за звитягу та героїзм, за справжній український бойовий дух, які вони щоденно проявляють, захищаючи свободу, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Щирої подяки заслуговують ветерани війни та військової служби, інваліди війни, учасники українського визвольного руху, усі, хто свого часу боронив нашу Батьківщину від підступного ворога. Низький вам уклін і найкращі побажання здоров’я, благополуччя й довголіття.

Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизни. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.  Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Із Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Слава Україні! Героям СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора