Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підведено підсумки І етапу районної спартакіади державних службовців у місті Скадовськ!

Дата: 14.05.2018 10:33
Кількість переглядів: 556

                        11-12 травня 2018 року на базі дитячо-юнацької спортивної школи та районного будинку культури відбулася спартакіада серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Скадовського району. Такі змагання встигли стати досить популярними і довели, що державна служба потребує як збалансованого робочого графіку, так і активного відпочинку.

В змаганнях взяли участь 4 команди: районної державної адміністрації; Скадовської філії ДП «Адміністрація морських портів України»; Скадовської міської ради; Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Програма змагань спартакіади включала в себе 6 видів спорту: волейбол, міні-футбол, настільний теніс, кульова стрільба, шахи та шашки.

        У загально-командному заліку на І місці – команда Скадовської районної державної адміністрації, на ІІ місці – команда Скадовської міської ради, на ІІІ місці – Скадовської філії ДП «Адміністрація морських портів України».

Загалом спартакіада пройшла дуже емоційно, відчайдушно, спортсмени продемонстрували добру спортивну форму, завзятість, азарт, гарний настрій. Також змагання налаштували працівників держслужби на нові перемоги, а найголовніше – згуртували колективи у неформальній обстановці.

За результатами проведених змагань переможці будуть представляти Скадовський район на обласних змаганнях.

Вітаємо переможців!

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора