Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Скадовську відбулось урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям

Дата: 21.09.2018 09:03
Кількість переглядів: 1385

Фото без опису    Фото без опису                   19 вересня 2018 року в м. Скадовськ відбулася важлива подія – урочисте відкриття спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям. Сучасний міні-стадіон розмірами 42х22 метри облаштували на території Опорного закладу – Скадовський навчально-виховний комплекс «Академічна гімназія», у центрі міста Скадовськ, вулиця Незалежності, 76. Варто зауважити, що у цьому навчальному закладі особлива увага приділяється фізичній культурі та спорту, культивуванню серед дітей та молоді здорового способу життя.

Спортивний майданчик облаштували за кошти державного бюджету  на суму 749,50 тис. гривень та бюджету Скадовської міської ради на суму 597,709 тис. гривень. На спортивне свято завітали заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Павленко, секретар Скадовської міської ради Олег Сокольчук, а також велика кількість дітей та дорослих.

«Бажаю вам приділяти якомога більше часу для занять спортом та фізичною культурою, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. А діти, сильні тілом та духом - це запорука успішного майбутнього нашої країни. Дякую усім, хто долучився до облаштування цього спортивного поля. Нехай воно прослужить вам на користь та допомагає активно та цікаво проводити своє дозвілля якомога довше», - звернувся до присутніх Віталій Булюк.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Павленко, у своєму виступі наголосив, що такі проекти є яскравою ілюстрацією позитивних змін, які відбуваються у державі. «Якщо ми сьогодні інвестуватимемо у дитячий спорт, то в майбутньому матимемо спортивні перемоги на олімпіадах, чемпіонатах Європи та світу. Переконаний, що серед чемпіонів будуть й скадовчани», – зауважив Сергій Павленко.

Саме почесним гостям та капітану дитячої футбольної команди Опорного закладу – Скадовський навчально-виховний комплекс «Академічна гімназія» Тарасу Турику було надано право перерізати стрічку. Після завершення урочистого відкриття заступник голови Херсонської обласної ради вручив юним футболістам набір м’ячів. Символічним ударом по воротах він відкрив футбольний сезон на новому полі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора