Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Серпня, 2018 р., 09:00
                                  Українці здавна славилися своїм особливим відчуттям прекрасного і здатністю найрізноманітнішими засобами передати красу і неповторність рідної землі. Та й хіба може бути інакше? Наш народ від природи щедро обдарований талантами і саме безмежна любов до свого краю надихає, дає наснагу і спонукає достворення власними руками справжніх шедеврів народної творчості.  Вони, ці оригінальні й неповторні роботи, вражають своєю щирістю і теплом, передають усю широту загадкової української душі. Це особливо важливо зараз, у час духовного оновлення і відродження нашої ментальності, на порозі воскреслої України. Саме тому знати, підтримувати і всіма засобами популяризувати творчість місцевих народних майстрів є сьогодні потрібною і  надзвичайно важливою справою.
14 Серпня, 2018 р., 17:50
       07 серпня 2018 року на території особистого селянського господарства жителя с. Приморське Скадовського району відбувся падіж свиней, про що господар повідомив на «гарячу лінію» Скадовського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області. Групою швидкого реагування були відібрані зразки матеріалу та направлені до Дніпропетровсьої регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, яка після дослідження патологічного (біологічного) матеріалу 08.08.2018 року встановила діагноз  - африканська чума свиней (АЧС).
13 Серпня, 2018 р., 16:13
            13 серпня 2018 року, у селекторній залі районного будинку культури ім. Шевченка під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності. Члени організаційного комітету обговорили план проведення урочистостей щодо відзначення державних свят в районі, зупинившись на кожному з пунктів.
13 Серпня, 2018 р., 16:01
                    10 серпня 2018 року Скадовщина щиро зустрічала гостей з різних областей України. Саме у Скадовську, Громадська організація «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» на головній сцені Скадовського районного будинку культури урочисто відкрили Всеукраїнські спортивні змагання – Всеукраїнську Колосіаду серед голів сільських, селищних рад, голів і старост об’єднаних територіальних громад під патронатом Комітету Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, Міністерства молоді та спорту України, Національного олімпійського комітету України, Асоціації об’єднаних територіальних громад України.
10 Серпня, 2018 р., 09:21
                         8 серпня 2018 року в районній державній адміністрації, під керівництвом голови районної державної адміністрації Турика В.А., відбулося термінове засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії (ДНПК) в зв’язку з тим, що в одному з приватних домогосподарств в с. Приморське відбувся падіж свиней, встановлений діагноз - африканська чума. У засіданні взяли участь керівники обласних і районних служб, управлінь та організацій, керівники сільськогосподарських підприємств які займаються свинарством. На засіданні комісія  визначила  епізоотичним  вогнищем с. Приморське.
04 Серпня, 2018 р., 17:10
                             Цього року вся Україна відзначає 100 років з Дня підняття українських прапорів на Чорноморському флоті.
01 Серпня, 2018 р., 16:57
        До голови Скадовської районної державної адміністрації звернулись голова Благодатненської сільської ради, батьки села Миколаївка та батьки учнів Петропавлівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів з приводу вирішення питання підвезення дітей с. Миколаївка, які виявили бажання продовжити навчання у Петропавлівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, що забезпечить наповнюваність та збереження мережі класів закладу освіти.
01 Серпня, 2018 р., 11:29
31 липня 2018 року, під керівництвом керівника апарату районної державної адміністрації Андрія Кириченка, в актовій залі райдержадміністрації проведено семінар-навчання з питань виконання антикорупційного законодавства.
31 Липня, 2018 р., 11:13
                26 червня 2018 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації, на яке було запрошено членів колегії, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації та її апарату, голів місцевих рад, керівників підприємств, установ та організацій району, депутатів районної ради, ЗМІ.
27 Липня, 2018 р., 14:02
                26 липня 2018 року в районній державній адміністрації, під керівництвом голови райдержадміністрації  Віктора Турика відбулося засідання районної робочої групи з підведення підсумків організації та готовності проведення XVI Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські ігри».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора