Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наповнення місцевих бюджетів

Дата: 11.12.2020 09:17
Кількість переглядів: 257

Фото без опису     09 грудня  2020 року,  в Скадовській районній державні адміністрації відбулося  чергове засідання комісії з питань наповнення місцевих бюджетів та бюджету Пенсійного фонду України.

     Метою  цього засідання комісії було вжиття заходів щодо проведення відповідної роботи з податковими боржниками та боржниками ЄСВ, та збільшення наповнення дохідної частини районного та місцевих бюджетів.

    Засідання комісії очолювала голова районної державної адміністрації  - голова комісії з питань наповнення місцевих бюджетів та бюджету Пенсійного фонду України Світлана ПОКУТНЯ.

Засідання  пройшло в форматі конструктивного діалогу. Сторони мали можливість внести свої пропозиції та зауваження а також обговорити  шляхи вирішення проблемних питань наповнення місцевоих бюджетів та сплати обов’язкових внесків.

В ході зустрічі обговорено механізми мінімізації втрат місцевих бюджетів, стан їх  виконання, резерви наповнення, вжиття заходів щодо збалансування бюджетів, виконання дохідної частини по місцевим податкам в 2020 році в розрізі податків та платників. Акцентовано увагу на критичні моменти окремих сільських рад щодо правильності формування дохідної частини бюджетів з метою недопущення зменшення надходжень до кінця поточного року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора