Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформує Скадовська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості

16 Липня, 2021 р., 14:28
 16 липня поточного року в приміщенні Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості для осіб, які перебувають на обліку як безробітні, відбувся семінар із залученням соціальних партнерів - спеціалістів податкової служби та Пенсійного фонду на тему: «Страховий стаж.
16 Липня, 2021 р., 14:26
                                   
14 Липня, 2021 р., 16:33
  14 липня поточного року в приміщенні Скадовської  районної філії Херсонського обласного центру зайнятості  проведено інформаційний семінар для безробітних осіб з питань орієнтації на військову службу за контрактом.
13 Липня, 2021 р., 15:16
   Робота рекрутера - це велика відповідальність, адже він задовольняє потреби роботодавців у пошуку кваліфікованого персоналу та клієнтів, які активно шукають роботу. 
25 Червня, 2021 р., 13:48
 Досягнення повної і продуктивної зайнятості населення України прямо пов’язане з розвитком підприємництва, що дає змогу не лише створювати нові робочі місця, але і залучати до нього безробітних громадян.
17 Червня, 2021 р., 11:59
 16 червня заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Олександр Скряга  завітав до Лазурненської селищної територіальної громади, де зустрівся з головою громади Сергієм Бєліком та старостами сіл. Робоча зустріч була проведена з метою вирішення проблем зайнятості, наближення соціальних  послуг до жителів, мотивації їх до продуктивної зайнятості та економічного розвитку громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора