Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар із залученням соціальних партнерів

Дата: 16.07.2021 14:28
Кількість переглядів: 275

 16 липня поточного року в приміщенні Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості для осіб, які перебувають на обліку як безробітні, відбувся семінар із залученням соціальних партнерів - спеціалістів податкової служби та Пенсійного фонду на тему: «Страховий стаж.

 Порядок набуття та зарахування. Електронні сервіси ПФУ. Легальна праця».

 Основна мета заходу - інформування безробітних осіб про легалізацію праці та її вплив на майбутню пенсію, про можливості та переваги веб-порталу Пенсійного фонду України; про існуючі системи оподаткування та розмір податків.

                                   

       Головний спеціаліст відділу ведення карток реєстру застрахованих осіб управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного Фонду України в Херсонській області Найденко Алла розповіла про існуючі електронні сервіси ПФУ, про їх можливості та способи користування.

Головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області Артем’єва Лариса ознайомила учасників семінару  про розмір єдиного соціального внеску та умови сплати, а також про можливість збільшення страхового стажу шляхом доплати до неповних місяців за період 2004-2010 років.

                                    

     Начальник  Скадовської   державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та м. Севастополі Уляна Москалик та старший державний інспектор Болгарова Оксана ознайомили присутніх з умовами добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування та розповіли про необхідність легальної зайнятості.

Також представники Пенсійного Фонду та податкової інспекції відповіли на запитання присутніх та надали інформаційні матеріали і номери контактних телефонів для консультування.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора