Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар з орієнтації на військову службу

Дата: 14.07.2021 16:33
Кількість переглядів: 233

  14 липня поточного року в приміщенні Скадовської  районної філії Херсонського обласного центру зайнятості  проведено інформаційний семінар для безробітних осіб з питань орієнтації на військову службу за контрактом.

 Відкрила та провела семінар директорка Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Андрющенко Катерина.

В заході взяли участь 14 чоловіків, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

                                   

       Під час проведення семінару офіцер відділення призову Скадовського РТЦК та СП - лейтенант Арсеневич Валерій ознайомив присутніх з переліком військових частин з різних областей України, які пропонують вакансії військовослужбовців, основними вимогами до кандидатів, специфікою та умовами проходження служби, вступу до військових навчальних закладів, оплатою праці тощо.

Учасників семінару цікавили основні вимоги до стану здоров’я, умови грошового забезпечення, умови проїзду, проживання, забезпечення форменим одягом, вікові обмеження до проходження служби.

                                      

    Наприкінці заходу присутнім надано вичерпні відповіді на їх запитання, а також залишено інформаційні матеріали та номери контактних телефонів для індивідуального консультування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора