Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з головою та старостами сіл Лазурненської селищної територіальної громади

Дата: 17.06.2021 11:59
Кількість переглядів: 148

Фото без опису 16 червня заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Олександр Скряга  завітав до Лазурненської селищної територіальної громади, де зустрівся з головою громади Сергієм Бєліком та старостами сіл. Робоча зустріч була проведена з метою вирішення проблем зайнятості, наближення соціальних  послуг до жителів, мотивації їх до продуктивної зайнятості та економічного розвитку громади.

В ході зустрічі Олександр Скряга розповів про основні послуги служби зайнятості, ознайомив зі станом ринку праці, надав інформацію про роботодавців, які пропонують сезонні вакансії з наданням житла і харчування, та особливу увагу звернув на важливість легалізації трудових відносин, що є одним із актуальних питань сьогодення.

Присутні ознайомилися з можливостями  Херсонського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у підготовці висококваліфікованих кадрів необхідних на ринку праці.

Також обговорювались питання щодо можливості створення нових робочих місць шляхом надання компенсації єдиного соціального внеску роботодавцям та організації громадських робіт, що можуть стати реальною фінансовою підтримкою для шукачів роботи, а селищній громаді - допомогою у наведенні ладу на її територіях.

Наприкінці зустрічі було наголошено на важливість співпраці служби зайнятості та селищної громади задля  зниження рівня безробіття, легалізації зайнятості, оперативного інформування мешканців громади  про ринок праці, актуальні вакансії,  переваги легальної зайнятості.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора