Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформує Скадовська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості

13 Вересня, 2021 р., 15:10
  Онлайн-зустрічі будуть відбуватися  на платформі ZOOM за посиланням  http://surl.li/afrns 
13 Вересня, 2021 р., 10:24
   В лютому цього року Тетяна Ісакова переїхала на постійне проживання з Харкова до Скадовська. Свого часу жінка закінчила Харківську державну академію дизайну та мистецтва та мала освіту дизайнера-викладача. До переїзду працювала дизайнером меблів, додатково проводила заняття з дітлахами у гуртках з мистецтва та здійснювала підготовку молоді до вступу у вищі художні навчальні заклади. Знайти роботу за фахом в маленькому містечку майже не сподівалась.
01 Вересня, 2021 р., 16:42
 Професійне навчання від служби зайнятості – це можливість безкоштовно отримати одну із актуальних на ринку праці професій або підвищити кваліфікацію у сучасних закладах освіти – центрах професійно-технічної освіти (ЦПТО) державної служби зайнятості.
27 Серпня, 2021 р., 10:55
Соціальна програма «Дистанційний онлайн-курс для осіб з інвалідністю. Копірайтинг — професія для успішного майбутнього».
13 Серпня, 2021 р., 11:45
 Чергова зустріч з безробітними відбулася у Скадовській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості в форматі міні-ярмарку з орієнтації на службу в Збройних силах України.
05 Серпня, 2021 р., 15:21
 Наприкінці червня цього року Каміла Стребуль вдало закінчила комунальний заклад «Бериславський медичний фаховий коледж» Херсонської обласної ради за спеціальністю «сестринська справа». Заповітнішою мрією дівчини було якнайшвидше працевлаштуватися.
30 Липня, 2021 р., 14:43
 Щороку, починаючи з 2014 року, 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості та привернення уваги громадськості до цієї глобальної проблеми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.
27 Липня, 2021 р., 15:17
 Скадовська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості продовжує активно надавати послуги населенню безпосередньо на території громад.
20 Липня, 2021 р., 10:52
 Впроваджені свого часу в роботу служби зайнятості елементи рекрутингу передбачають, передусім, більш активний підхід до пошуку затребуваних ринком праці кадрів, своєчасне та гнучке реагування на виклики часу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора