Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для бажаючих працювати робота завжди є!

Дата: 13.07.2021 15:16
Кількість переглядів: 246

Фото без опису   Робота рекрутера - це велика відповідальність, адже він задовольняє потреби роботодавців у пошуку кваліфікованого персоналу та клієнтів, які активно шукають роботу. 

 До речі, станом на 01 липня поточного року Скадовська служба зайнятості пропонувала шукачам роботи 159 вакансій, в тому числі понад 30 сезонних.

Літо – в розпалі! Сезонне збільшення обсягу робіт потребує нових робочих рук. Що робити роботодавцю чи шукачу роботи, аби максимально оперативно знайти одному - потрібного спеціаліста, а іншому – підходящу роботу? Правильно, звернутися до служби зайнятості, зокрема до фахівців-рекрутерів!

Так, за допомогою в пошуку підходящої роботи на початку липня до сектору рекрутингу Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості звернулась Герцева Оксана Василівна. Вона нещодавно повернулась до Скадовська,  до цього працювала в іншої місцевості. Пані Оксана шукала підходящу роботу, в тому числі сезонного характеру.

 Фахівець з рекрутингу Власенко Світлана, ознайомившись з потребами пошукача та оцінивши професійні навички та вміння, виділила ряд  підходящих вакансій. Ознайомившись з запропонованими вакансіями  та отримавши консультацію від рекрутера, Оксана зупинилась на сезонній вакансії касира у дельфінарії «Акварель» (роботодавець – фізична особа-підприємець Плющ Олексій Анатолійович).

За результатами успішно проведеної з роботодавцем співбесіди з 06 липня 2021 року жінка прийнята на посаду касира квиткового. Таким чином, співпраця з рекрутером дозволила пані Оксані доволі швидко працевлаштуватися.

Побажаємо їй щастя та професійних успіхів!

Шукачам роботи нагадаємо, що коли є бажання працювати, то завжди знайдеться потрібна саме вам робота!!!

Для зв’язку з нами використовуйте телефони:

(05537) 5-00-68 та (095) 9295854, або знаходьте нас у Facebook - https://www.facebook.com/rekrutingskadovsk; https://www.facebook.com/profile.php?id=100026675616208

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора