Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба зайнятості шукає кадри для Збройних сил України

Дата: 13.08.2021 11:45
Кількість переглядів: 437

Фото без опису Чергова зустріч з безробітними відбулася у Скадовській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості в форматі міні-ярмарку з орієнтації на службу в Збройних силах України.

  До участі у заході долучився офіцер Скадовського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки лейтенант Валерій Арсиневич.

Офіцер розповів про умови служби за контрактом, кваліфікаційні вимоги до кандидатів, а також озвучив вакантні посади осіб рядового, сержантського та старшинського складу, що є наразі в частинах Збройних сил України.

За словами Валерія Арсиневича, навіть якщо на даний час очікуваної професії у списку вакансій немає, бажаючі вступити на військову службу за контрактом у будь-якому разі можуть відвідати Скадовський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, щоб отримати консультацію. Адже перелік вакантних посад щомісячно оновлюється на підставі заявок з військових частин. Вимоги ж до претендентів на цей вид служби є незмінними: вік від 18 до 60 років, придатність за станом здоров’я та показниками профвідбору, відсутність судимостей, не перебувають на психіатричному та наркологічному обліку.

                                    Фото без опису

    Шукачами роботи було поставлено ряд питань щодо уточнення інформації про можливість служби в Збройних силах України, після чого присутнім надані вичерпні відповіді.

Загалом, на міні-ярмарок прийшли 12 безробітних, а двох з них зацікавила можливість проходження військової служби за контрактом.

                                  Фото без опису

     Скадовська районна філія  Херсонського   обласного   центру    зайнятості

і Скадовський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки домовилися і надалі продовжувати вести спільну роз’яснювальну, рекламно-агітаційну роботу та проводити профорієнтаційні заходи, які мають за мету відбір серед безробітних громадян достойних кандидатів на військову службу за контрактом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора