Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Де оселився – там і пригодився

Дата: 13.09.2021 10:24
Кількість переглядів: 358

Фото без опису   В лютому цього року Тетяна Ісакова переїхала на постійне проживання з Харкова до Скадовська. Свого часу жінка закінчила Харківську державну академію дизайну та мистецтва та мала освіту дизайнера-викладача. До переїзду працювала дизайнером меблів, додатково проводила заняття з дітлахами у гуртках з мистецтва та здійснювала підготовку молоді до вступу у вищі художні навчальні заклади. Знайти роботу за фахом в маленькому містечку майже не сподівалась.

11 серпня з метою пошуку роботи Тетяна звернулась до сектору рекрутингу Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості. Їй було запропоновано вакансію вчителя образотворчого мистецтва у Скадовському ліцеї «Академія творчості».

Того ж дня фахівці-рекрутери організували для пані Тетяни в телефонному режимі співбесіду з керівником навчального закладу. Через декілька днів відбулася особиста зустріч шукача роботи з роботодавцем, яка закінчилась домовленістю про працевлаштування.

Так, з 27 серпня цього року Тетяна Ісакова прийнята на роботу вчителем образотворчого мистецтва до Скадовського ліцею «Академія творчості» Скадовської міської ради. Вже з першого вересня учні навчального закладу знайомляться з новим педагогом.

Сподіваємось, що нова робота буде приносить жінці лише задоволення та щиро бажаємо Тетяні впевненості в собі, здоров’я, щастя, натхнення та кар’єрного зростання!

                                       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора