Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Травня, 2021 р., 17:33
    27 травня 2021 року робоча група з перевірки готовності до відкриття та функціонування закладів оздоровлення і відпочинку на території Скадовського району оглянула чотири  дитячих заклади оздоровлення та відпочинку в м.Скадовськ, а саме: позаміські заклади оздоровлення та відпочинку «Оздоровчий табір ім.І.Голубця» та «Романтік», дитячі оздоровчі табори «Веселка» та «ім.Ю.О.Гагаріна».
26 Травня, 2021 р., 17:55
  Оздоровчі заклади Скадовського району активно готуються до курортного сезону 2021 року та докладають зусиль для забезпечення максимального повноцінного, ефективного оздоровлення та відпочинку.
26 Травня, 2021 р., 17:39
    25 травня 2021 року  під керівництвом начальника служби у справах дітей обласної державної адміністрації Афанасьєвої Людмили Іванівни за участі заступника голови районної державної адміністрації  Головатої Валентини Андріївни, працівників служб у справах дітей обласної, районної державної адміністрації, відбулася зустріч за круглим столом з питання «Про забезпечення діяльності служб у справах дітей щодо захисту прав дітей», з надання методичної допомоги начальникам новостворених служб у справах дітей Скадовського району об’єднаних територіальних громад, на якій була скерована діяльність даних служб в напрямках соціального захисту прав дітей.
26 Травня, 2021 р., 09:13
    Про наповнення місцевих бюджетів територіальних громад району, оподаткування туристичному збору, земель, рухомого і нерухомого майна та алгоритм вибудови взаємин між ОТГ та представниками податкової служби – саме з цих питань надали консультації фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
25 Травня, 2021 р., 11:44
 24 травня 2021 року під головуванням голови районної державної адміністрації Михайла Павліша відбулось засідання робочої групи з питань призову громадян Скадовського району на строкову військову службу до лав Збройних Сил України навесні 2021 року.
25 Травня, 2021 р., 11:04
    24 травня у всій Європі святкується Європейський день парків. Дата була обрана у зв’язку з тим, що саме 24 травня 1909 року в Європі створили перші Національні парки - це були дев'ять Національних парків, заснованих в Швеції. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора