Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Корисна інформація

 
13 Жовтня, 2021 р., 10:01
     Сьогодні автомобіль - це не тільки засіб пересування, але і результат вкладення чималих грошей. Тому краще заздалегідь знати, як себе вести, якщо Ваш автомобіль вирішили забрати за Ваші або навіть чужі борги. У цій статті ми розберемося: як не залишитися без автомобіля, коли почалися фінансові проблеми і, як не купити «карету» під арештом, яка у виконавчому провадженні миттєво перетворюється на гарбуз.
 
29 Вересня, 2021 р., 16:39
    Відділ Скадовське бюро правової допомоги Голопристанського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє кіднепінг
 
28 Вересня, 2021 р., 11:37
 Відповідно до чинного законодавства до 1 січня 2025 року всі власники невитребуваних земельних часток (паїв) або їх спадкоємці повинні оформити право власності на свої паї. Якщо вимогу не буде виконано, вважатиметься, що власники ділянок автоматично відмовилися від землі, і вона перейде у комунальну власність територіальної громади.
 
23 Вересня, 2021 р., 15:14
    Відділ «Скадовське бюро правової допомоги» Голопристанського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє про те, як змінити чи поновити договір оренди землі.
 
03 Вересня, 2021 р., 13:44
     Мобільний телефон став необхідністю для кожної людини, який допомагає у житті та одночасно став ефективним засобом вимагання шахраями грошей. Якщо дотримуватися основних правил безпеки при спілкуванні з телефонними аферистами або підозрілими людьми, можна уберегти себе від втрати грошів, свої даних та просто від стресу.
 
30 Серпня, 2021 р., 10:05
Відділ Скадовське бюро правової допомоги Голопристанського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє про те, як підтвердити пільговий стаж роботи у разі ліквідації підприємства.
 
19 Серпня, 2021 р., 09:19
Земельна частка (пай) — умовна частка землі, визначена у результаті поділу земель, переданих у колективну власність, серед членів сільськогосподарського підприємства.
 
15 Липня, 2021 р., 14:35
       Відділ «Скадовське бюро правової допомоги Голопристанського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє хто такі викривачі корупції, які вони мають права та гарантії захисту, а також юридичну відповідальність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора