Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Грудня, 2021 р., 16:42
   17 грудня напередодні Дня святого Миколая глядачі Скадовського районного будинку культури поспішали на зустріч з піснею, освяченою любов’ю до України. Чудовий творчий вечір-концерт під назвою «Молитва на Різдво» подарував скадовчанам відомий самодіяльний співак-військовослужбовець, лауреат багатьох Всеукраїнських пісенних фестивалів Юрій Городецький.
20 Грудня, 2021 р., 09:58
    У народі кажуть: «Святий Миколай іде - подарунки несе». У ці дні ми особливо прагнемо зігріти теплотою та турботою рідних та близьких, та згадати тих, кому завдячуємо мирним життям.
19 Грудня, 2021 р., 06:14
   19 грудня професійне свято відзначає адвокатська спільнота України, члени якої відіграють вирішальну роль у здійсненні права на захист особи та забезпеченні принципу змагальності судового процесу.
17 Грудня, 2021 р., 14:39
 17 грудня поточного року під головуванням  голови районної державної адміністрації Михайла Павліша, голови Новомиколаївської територіальної громади Петра Гулого, за участю представників структурних підрозділів районної державної адміністрації, селищної ради, Херсонського державного аграрно-економічного університету в актовій залі с.Михайлівка та с. Новомиколаївка Новомиколаївської територіальної громади відбувся семінар на тему: «Шкідники баштанних культур» для представників мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств.
16 Грудня, 2021 р., 16:26
  16  грудня у актовій залі Скадовської районної державної адміністрації відбувся семінар-нарада з питань підвищення якості заходів з теоретичної та практичної підготовки у сфері цивільного захисту та створення Центрів безпеки громадян у Херсонській області. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора