Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Лютого, 2022 р., 20:47
   Сьогодні, 12 лютого, у селищі Каланчак  та селі Новоолексіївка нашого району завершилися тактико-спеціальні навчання підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ.
10 Лютого, 2022 р., 16:37
      Скадовська районна державна адміністрація нагадує особам, діяльність яких пов’язана із транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та їх торгівлею, про необхідність одержання допуску (посвідчення) на право роботи з пестицидами і агрохімікатами.  
10 Лютого, 2022 р., 08:52
   Те, як ми говоримо до людини, може або її надихнути, або відкинути за бар'єри. У цьому мультфільмі можна побачити, як важливо спілкуватися толерантно. Мультфільм створено ГО «Безбар’єрність» в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів».
09 Лютого, 2022 р., 16:22
   Проведення 4-го етапу Чемпіонату України з Бахи обговорили сьогодні на зустрічі голова районної державної адміністрації Михайло Павліш та представники Федерації мотоциклетного спорту України.
09 Лютого, 2022 р., 13:46
Актуальні питання епідеміологічного благополуччя нашого району та шляхи ефективної співпраці районної влади й підрозділів Держпродспоживслужби обговорили сьогодні під час робочої зустрічі голова районної державної адміністрації Михайло Павліш та начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Наталія Клим.
09 Лютого, 2022 р., 11:33
  День безпечного Інтернету проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх. 
08 Лютого, 2022 р., 20:06
    Жителі тимчасово окупованого Криму тепер можуть реалізувати своє конституційне право та подати електронне звернення до Президента України Володимира Зеленського.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора