Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Жовтня, 2020 р., 14:54
        Під головуванням Президента України Володимира Зеленського розпочалося термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) щодо невідкладних заходів, яких має вжити держава після рішення Конституційного Суду щодо неконституційності окремих положень закону про запобігання корупції та статті 366-1 Кримінального кодексу України.
30 Жовтня, 2020 р., 14:40
         Під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулося термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України щодо невідкладних заходів, яких має вжити держава після рішення Конституційного Суду щодо неконституційності окремих положень закону про запобігання корупції та статті 366-1 Кримінального кодексу України.
30 Жовтня, 2020 р., 11:11
         Районна державна адміністрація доводить до відома  ветеранів та військовослужбовців, що отримали поранення (травми, каліцтва, контузії) під час виконання завдань в зоні проведення АТО та/чи у складі операції Об’єднаних сил на Сході України, що організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні 16 жовтня 2020 року оголосив про початок перших онлайн змагань для поранених військовослужбовців та ветеранів - “Ігри Нескорених 2.0.”
29 Жовтня, 2020 р., 16:50
        На сьогодні діють обмеження здійснення господарської діяльності згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”  (зі змінами).
29 Жовтня, 2020 р., 14:30
         З 1 по 30 листопада в українській Вікіпедії проходитиме Конкурс наукових фотографій та зображень, приурочений до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку, який відзначають 10 листопада. Метою конкурсу є популяризація наукових знань через наповнення найбільшої онлайн-енциклопедії Вікіпедії зображеннями, що ілюструють наукові процеси, явища та об’єкти.
29 Жовтня, 2020 р., 14:18
      Шановні жителі та гості Скадовського району! Доводимо до вашого відома новий розподіл карантиних зон про встановлення рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в населенних пунктах та районах областей України. Плануйте свої подорожі територією України з урахуванням нового "кольорового" карантинного розподілу. 
28 Жовтня, 2020 р., 14:38
      28 жовтня Україна відзначає одну з найбільш значущих дат в своїй історії — 76-ту річницю вигнання нацистів з України (День визволення України від фашистських загарбників). Саме у цей день в 1944 році було покладено край поневоленню території України нацистами і лиходійствам, які вони чинили.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора