Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Червня, 2021 р., 11:05
   Кам’янська Січ – унікальне місце на Херсонщині, адже воно буквально просякнуте історією та традиціями українського козацтва. Саме тут, на берегах Дніпра, Кость Гордієнко та Пилип Орлик записали перші права і вольності війська запорозького, які лягли в основу першої європейської Конституції.
24 Червня, 2021 р., 17:15
   Біологічне різноманіття є основою життя, збереження якого необхідне для існування людини. На жаль, поступове вичерпання природних ресурсів призводить до загрози вимирання або повного зникнення численних видів та екосистем.
24 Червня, 2021 р., 17:11
  24 червня 2021 року робочою групою з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат на території міста Скадовськ проведено рейд, в ході якого здійснено обстеження 45 суб’єктів господарювання які використовують працю 38 найманих працівників.
24 Червня, 2021 р., 16:54
   Станом на 09.00 годину 24 червня 2021 року в районі всього з початку пандемії інфіковані 1531 особу.
24 Червня, 2021 р., 16:52
  З метою підвищення рівня нормотворчої діяльності та покращення бізнес-клімату в регіоні, надання роз’яснень в частині здійснення органами місцевого самоврядування державної регуляторної політики, державного нагляду (контролю), особливостей проведення перегляду регіональних регуляторних актів щодо їх відповідності вимогам чинного законодавства, реалізації державної політики з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності та, відповідно, механізму взаємодії всіх органів.
23 Червня, 2021 р., 16:33
 23 червня 2021 року під головуванням очільника району Михайла Павліша відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки та святкування в районі Дня Конституції України, в якому взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Світлана Покутня, керівник апарату РДА Андрій Кириченко, представники районної державної адміністрації, районної ради та Скадовського будинку культури ім. Т.Г. Шевченка.
23 Червня, 2021 р., 16:29
 Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби – професійне свято людей, які уповноважені виконувати функції держави у найрізноманітніших сферах життя українців.
23 Червня, 2021 р., 15:01
 23 червня 2021 року робочою групою з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат за участю представників Скадовської районної державної адміністрації, Скадовської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Скадовського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області, Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості, Скадовського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області на території міста Скадовськ проведено черговий рейд в ході якого здійснено обстеження 31 суб’єкта господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі та використовують працю найманих робітників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора