Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2018 р., 11:11
15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2004 року.
09 Лютого, 2018 р., 09:57
     08 лютого 2018 року у Скадовській РК ДЮСШ відбулися змагання І (районного) етапу Всеукраїнських змагань «Шкільна футзальна ліга України - 2018». Змагання проводились серед учнів 5-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Скадовського району.
09 Лютого, 2018 р., 08:45
07 лютого 2018 року у виставковій  залі Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка відбулися урочистості з нагоди вручення відзнаки Президента України "За участь в Антитерористичній операції" нашим землякам, які проявили мужність, патріотизм, відданість українському народу та зі зброєю в руках стали на оборону територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.
07 Лютого, 2018 р., 08:53
05 лютого 2018 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика відбулося засідання оргкомітету з питань нагородження військовозобов’язаних, яким надійшла відзнака Президента України «За участь в антитерористичній операції» та показу фільму «Кіборги. Герої не вмирають».
30 Січня, 2018 р., 10:01
 На позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 29 січня 2018 року під головуванням голови районної державної адміністрації Турика В.А., обговорювалось питання, ініційоване головою Скадовської міської ради, щодо узгодження тимчасового припинення водопостачання в місті Скадовську у зв’язку з технологічною необхідністю проведення планового ремонту напірного каналізаційного колектору.
30 Січня, 2018 р., 08:10
 29 січня 2018 року у виставковій залі районного будинку культури ім. Шевченка відбулися пам’ятні заходи до Дня пам’яті Героїв Крут, участь у якому взяли представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, підприємств, організацій та установ району, вихованці шкіл району, громадськість, ЗМІ.
18 Січня, 2018 р., 14:27
17 січня 2018 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки та святкування в районі Хрещення Господнього та відзначення Дня Соборності України. У засіданні взяли участь представники районної державної адміністрації та відділу культури, молоді та спорту районної державної адміністрації,  міської та районної рад, КЗ «Скадовський центр ПМСД», Скадовської станції екстреної медичної допомоги, КЗ «Центральна районна лікарня», Скадовського відділення Новокаховського відділу поліції ГУНП України в Херсонській області, районного сектору ГУ ДСНС України у Херсонській області, РБК імені Т.Г. Шевченка, релігійних конфесій району. На зустрічі був обговорений та затверджений районний план святкувань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора