Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Серпня, 2022 р., 10:59
Українці — сильна нація, загартована кількасотлітньою боротьбою. Пам’ять про наше героїчне далеке й близьке минуле є важливим елементом національної свідомості, бо вона об’єднує і мобілізує українців, а також є постійним стрес-фактором для тих, у кого душі засмічені ворожою пропагандою. Тож пам’ятаймо про наших полеглих Героїв, які допомагають нам тримати прапор свободи!
27 Серпня, 2022 р., 00:02
Командою голови Херсонської ОВА Ярослава Янушевича було створено анкету для жителів Херсонщини, з метою допомогти якнайбільшій кількості людей, які постраждали від війни:
24 Серпня, 2022 р., 10:23
Щиро вітаємо вас із найбільшим державним святом українського народу — Днем Незалежності України!
23 Серпня, 2022 р., 14:22
Починаючи з 1 липня Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв'язку та UNITED24 запустили спільний проект - «Армія дронів», метою якого є закупівля близько 200 безпілотних авіаційних комплексів тактичного рівня для повітряної розвідки та тисячі звичайних дронів.
23 Серпня, 2022 р., 14:19
Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора України!
15 Серпня, 2022 р., 09:24
У ці не легкі часи Запоріжжя стало новою домівкою для сотень тисяч переселенців, у яких ворог відібрав їх звичне життя.
15 Серпня, 2022 р., 09:21
Зазнаючи шаленого опору не тільки зі сторони української армії, але і усього українського народу, ворог вдається до дедалі підступніших методів розвідки. Для збору інформації використовуються дорослі та підлітки, які проживають на території України. Найчастіше жертвами такого впливу все ж стають підлітки, які, не розуміючи реальної мети подібних ворожих програм-шпигунів, встановлюють на свої смартфони додатки з квестами. Після чого, фсб-шники пропонують користувачам пройти квест: сфотографувати з прив'язкою до місцевості військові об'єкти, об'єкти інфраструктури та інші, цікаві для російських військових, об'єкти, завантажити ці фотографії в додаток та отримати за них грошову винагороду. 
29 Липня, 2022 р., 16:15
За ініціативи Президента України Володимира Зеленського люди з усього світу об’єдналися у бажанні допомогти Україні. 
28 Липня, 2022 р., 09:46
Сьогодні 28 липня, за ініціативи Президента України В.Зеленського, в нашій державі вперше відзначається День державності України. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора