Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі відзначили день Конституції України.

Дата: 27.06.2018 21:48
Кількість переглядів: 1267

Фото без опису   Фото без опису                          Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

Сьогодні, 27 червня 2018 року в місті Скадовськ у сквері біля пам’ятника великому Кобзарю – Т.Г. Шевченко керівництво та колективи районної державної адміністрації, районної ради, місцевого самоврядування району, представники трудових колективів установ та організацій, громадськість, учнівська молодь району взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня Конституції України.

Під час святкування перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Павленко привітав присутніх з одним з найголовніших державних свят нашої країни: «Основний Закон - один для всіх. Шануймо його, пам'ятаючи, що Україна починається з кожного з нас. І тільки нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, верховенство права і справедливість. Впевнений, що у нас досить таланту й сили і надалі здійснювати задумане в ім'я розквіту нашої держави. Головне - бути єдиними у своїх прагненнях добра, злагоди, правди. Адже в нас одна доля і одна Україна, а Конституція - найвищий символ нашої нації.»

Також перший заступник голови районної державної адміністрації виконав почесну місію, вручивши Почесну грамоту голови Херсонської обласної адміністрації за сумлінну плідну працю, високу професійну майстерність та з нагоди 22 річниці Конституції України Кулиді Сергію Івановичу.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора