Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Скадовські портовики відзначають професійне свято

Дата: 27.06.2018 20:45
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису   Фото без опису                          З 2015-го року, відповідно до Указу Президента України № 332/2015 від 12 червня 2015 року, на підтримку ініціативи працівників морського та річкового флоту України проголошено: "Установити в Україні професійне свято працівників морського та річкового флоту - День працівників морського та річкового флоту, яке відзначати щорічно у першу неділю липня".

Напередодні свята, 27 червня 2018 року працівники державного підприємства «Скадовський морський торговельний порт» приймали вітання від першого заступника районної державної адміністрації Сергія Павленка.

«Своєю самовідданою працею Ви зберігаєте та примножуєте традиції українського судноплавства. Ефективне функціонування морського транспорту сприяє розвитку економіки країни, зміцнює існуючі торговельні зв’язки та відкриває нові перспективи для міжнародної співпраці у всіх напрямах. Сподіваюсь, що за державної підтримки на морських просторах судноплавство відродиться в повному обсязі. Щиро бажаю всім і кожному розширення горизонтів — професійних і особистих, нових знань і досвіду, надійних колег поруч, їх підтримки, а від цього — загальної сили. Бажаю як в професії, так і в житті міцно тримати штурвали ваших кораблів, сміливо відправлятися на пошуки нового і незвіданого і ніколи не сісти на мілину.»

Подяку голови районної державної адміністрації за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівників морського та річкового флоту України оголошено: Костовинському Миколі Миколайовичу – змінному помічнику капітана – змінному механіку флоту портового державного підприємства «Скадовський морський торговельний порт», Шимотюку Олегу Степановичу – начальнику відділу соціально – побутового забезпечення та ремонту державного підприємства «Скадовський морський торговельний порт»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора