Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Створено робочу групу "Прозорість та підзвітність" при районній військовій адміністрації

Дата: 10.11.2023 13:42
Кількість переглядів: 57

Фото без описуCьогодні відбулося перше засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Скадовській районній військовій адміністрації

Районна робоча група «Прозорість та підзвітність» була створена за розпорядженням начальника районної військової адміністрації від 31 жовтня 2023 року № 41, з метою здійснення контролю за ефективним та раціональним використанням бюджетних коштів у Скадовському районі.

Під час установчої наради учасники групи детально обговорили організаційні питання щодо роботи членів групи та формату проведення наступних засідань. 

До складу робочої групи увійшли: заступник голови Скадовської районної державної адміністрації, начальники міських, селищних та сільських військових адміністрацій, правоохоронці, профільні відділи райдержадміністрації та представники громадських організацій.

«Щотижнева звітність є обов’язковою умовою діяльності робочої групи», - підкреслив на засіданні начальник Скадовської РВА Херсонської області Михайло Павліш. 

Крім того, для висвітлення результатів роботи районної робочої групи «Прозорість і підзвітність» передбачається створення окремого розділу на офіційному веб-сайті районної військової адміністрації.

#Прозорість_та_підзвітність 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора